Sikring

Er du godt nok sikret mod indbrud, brand eller lynnedslag?

Billede mangler

Sikkerhed, når du ikke er hjemme. 

Danmark indtager en kedelig topplacering, når det kommer til indbrud. Ifølge 'Det Kriminalpræventive Råd', indtager Danmark andenpladsen i antal indbrud i Europa. Derfor vil effektive alarmer og overvågningssystemer i hjemmet og i virksomheder ofte være en fornuftig investering, hvis man ønsker at holde indbrudstyvene væk. 

At få sikret sin bolig eller virksomhed handler dog også om andet end blot at holde tyvene væk. Hvert år opstår der skader i danske hjem og virksomheder som følge af lynnedslag, der især kan skade dine elektroniske enheder. Et lynnedslag kan eksempelvis medføre skade på elektronisk udstyr og enheder op til 2 km fra nedslaget, hvor såkaldte transienter, som er en kortvarig stigning i den elektriske spænding i en installation, går ind og skader dit udstyr. 

Så står du og skal have lynsikret din bolig eller ønsker du at blive bedre sikret mod indbrud? Så kan din lokale Blue Install-installatør altid hjælpe med rådgivning og installering af …

  • Transientbeskyttelse, som kan sikre dig og dine elektroniske enheder mod skader ved indirekte lynnedslag, via overførte og inducerede overspændinger fra et lynnedslag. 
  • Alarmer og overvågningssystemer, som eksempelvis kan betjenes fra din smartphone, og som automatisk giver dig besked, hvis alarmen skulle gå i gang. 

  • Adgangskontrol, hvor eksempelvis en fingeraftrykslæser eller et kodetastatur kan hjælpe med personregistrering og dermed mere sikker adgangskontrol.

Billede mangler

Blue Installs rådgivende installatører er eksperter, når det gælder sikring af boliger og virksomheder. Og i gennem de seneste mange år har de hjulpet både boligejere, offentlige institutioner samt store og små virksomheder med effektive og smarte løsninger inden for sikring. Du kan læse mere om, hvordan de har hjulpet …   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få serveret branchens stærkeste rådgivning i din indbakke

Kilde: 

- Det Kriminalpræventive Råd, "Danmark topper Europas indbrudsstatistik"