Fendt Hansen ApS

FENDT HANSEN ApS er din elektriker og samarbejdspartner inden for alt i el.

Vores elektrikere sørger for installation, service og vedligehold af såvel større som mindre opgaver inden for industri, erhverv, kommuner, institutioner, boligforeninger og private kunder.

Hos os får du en elektriker, der er fleksibel, effektiv og kompetent, ligesom vi altid forstår at sætte os i kundens sted. På den måde sørger vores elektrikere for individuelle løsninger, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Vores medarbejdere er autoriserede elektrikere, som leverer brugervenlige og driftssikre løsninger til alt fra almindelig elinstallationer og fibernetværk til adgangskontrol og avancerede sikringsanlæg. ​

Alt inden for elektricitet og elektriske apparater er i konstant udvikling, og derfor er det en naturlig del af vores faglighed at være opdateret med den seneste nye viden inden for elektrikerbranchen. ​

Derved er du sikker på at vi, forstår dine installationer, og en elektriker, som kan give gode råd og vejledning til nye apparater, der vil gavne din eller dine ansattes hverdag.

Kontakt os i dag og få mere information!