Brønderslev El-teknik A/S

Kræser om detaljerne

Vi er et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst el-installatørfirma, som både klarer eftersyn, nyinstallationer og reparationer – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.
Sammen med vores kompetente medarbejdere løser vi hver dag simple og komplicerede opgaver for vores kunder, som både er private, erhverv, landbrug og offentlige instanser. Vi er et kvalitetsbevidst el-installatørfirma, som løser opgaver indenfor eftersyn, nyinstallationer og reparationer. 
 
Vi har stort fokus på kvalitet, og derfor er alle vores ansatte faguddannede elektrikere. Hos Brønderslev EL-teknik kræser vi om detaljerne, og det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte anbefaler os til andre.

Med i garantiordning

Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os uanset opgavetype. Derfor er vi altid villige til at strække os ekstra langt for det optimale resultat.
Vi kan blandt andet tilbyde vores ekspertise indenfor private el-installationer, industri- og erhvervsinstallationer, edb- og teleinstallationer, landbrugsinstallationer, køleanlæg/aircondition/alarmanlæg og salg- og reparation af hårde hvidevarer.