Ledvance

LEDVANCE er verdensførende inden for innovative belysningsprodukter og intelligente belysningsløsninger. Firmaet er opstået ud af den klassiske belysningsindustri fra OSRAM og kombinerer traditionel belysning med moderne banebrydende teknologi. LEDVANCE markedsfører OSRAM lyskilder og LEDVANCE armaturer til forbrugere og det professionelle marked. 

Navnet afspejler firmaets oprindelse og planer for fremtiden. LED refererer til kerneforretningen inden for belysning og den voksende betydning af LED baserede produkter, mens ADVANCE står for ambitionen om at blive en drivkraft inden for belysningsindustrien.

LEDVANCE bygger på meget stabile og langvarige kunderelationer og et stærkt distributionsnetværk med fremragende tilgang til markedet over hele verden. Baseret på vores dybe forståelse for belysningsmarkedet, den teknologiske udvikling og de skiftende behov, imødekommer vi specifikke og individuelle krav fra markedet og vores kunder. 

 Virksomheden har ca. 8.900 ansatte, er aktiv i mere end 120 lande og genererede en omsætning på ca. 2 mia. € i regnskabsåret 2014/2015. Over hele verden er LEDVANCE forpligtet til at handle ansvarligt over for kunder, medarbejdere, forretningspartnere, omverdenen og miljøet. 

Læs mere på ledvance.dk