Logo

Alarm og overvågning

– er din virksomhed sikret?

Sikring af virksomheden er lige så vigtig som drift og bundlinje

Indbrud, brand, vandskader og sikkerhed på arbejdspladsen skal ikke være indviklet. Det skal bare virke. Især, fordi de fleste virksomheder er afhængige af sofistikeret teknologi og en fleksibel arbejdsstyrke. Det betyder, at der skal sikres hardware, installationer og maskineri – men også være styr på, hvem der kommer og går.

Alle de ting kan de rette løsninger hjælpe dig med. Både hvis uheldet skulle være ude, men også hvis du i første omgang vil undgå ubehagelige situationer. Samtidig vil det rette system gøre det nemt at overskue, hvad der sker i virksomheden og i produktionen.

NB: Alle alarmer, der installeres af en Blue Install-installatør er desuden med minimum grade 2 sikkerhedsgodkendelse. Det vil sige, at de har et backup-batteri, der virker i 24 timer, jamming-alarm, samt at systemet melder tilbage, hvis der ikke er kontakt til detektorer.

Står din virksomhed over for en større renovering eller for at skulle bygge nyt – eller skal sikkerheden blot have en opgradering? Så er det en fordel at tænke nye alarmsystemer, adgangskontrol og videoovervågning ind allerede nu.

Så er du godt på vej til at få tiltag, som både øger sikkerheden og effektiviteten i din virksomhed. Og alt det kan Blue Installs installatører hjælpe dig med.

Hvilke muligheder har du med sikring?

Sikring af din virksomhed er i dag meget mere end blot en tyverialarm koblet op på en alarmcentral. Alt efter dit behov kan Blue Install hjælpe dig med at definere og konkretisere dine behov – og finde en løsning, der passer til lige netop din virksomhed.

Måske skal du have bedre styr på, hvem der kommer og går. Eller måske handler det om at holde øje med, hvad der foregår i produktionslinjen. Der er mange løsningsmuligheder, men fleksibilitet og mobil adgang til systemet når som helst og hvor som helst er især vigtigt.

1. Indbrudsalarm

Der er flere muligheder for at få installeret en effektiv indbrudsalarm i din virksomhed. Alt efter virksomhedens størrelse kan du tilpasse løsningen til dit behov. Men overordnet er det altid en god idé at få et system, hvor du kombinerer alarmen med videoovervågning og adgangskontrol samt mobil styring via en app til mobil og tablet.

2. Videeoovervågning

Det er altid en god idé at inddrage sensorstyret videoovervågning i din sikkerhedspakke, så du har kameraer, som aktiveres ved den mindste bevægelse.

Din Blue Install-installatør kan hjælpe dig med systemer, hvor alarm og videoovervågning er integreret og kan tilgås direkte via mobil eller tablet.

Med overvågning kan man bl.a. også sikre produktionslinjer, så man hurtigt får overblik over, hvad der fx er årsag til produktionsstop.

3. Se, hvem kommer og går

Blue Install kan hjælpe dig med et nøglefrit adgangskontrolsystem, så du altid kan sikre dig, hvem der kommer og går i virksomhed.

Det har også en ekstra fordel, da du ikke skal skifte låsene, hvis en medarbejder smider nøglen væk. Et system med dørkontrol fungerer ved hjælp af en nøglebrik, som kun giver adgang til det, den er programmeret til. Hver dør kan fx programmeres til at åbne og lukke på forskellige tidspunkter – samt evt. slå alarmen fra.

Dermed undgås, at alarmen går i gang ved en fejl.

4. Sikring med tågekanon

Det er især de første minutter ved et indbrud, der kommer til at koste dig. Et alarmsystem med en tågekanon er en sikker og effektiv løsning, som eliminerer truslen næsten omgående og umuliggør tyvenes forehavende.

5. Mobil løsning

Med løsninger fra Blue Install bliver det ekstra fleksibelt at få overblik. Systemerne er alle mobilintegrerede, så du kan overvåge, få notifikationer og ofte også programmere funktionerne på din mobil eller tablet via en app.

6. Brandalarm

Især i nye bygninger er faren stor, når ilden først har taget fat. Nye bygninger er fyldt med syntetiske materialer, som kan antænde, og brænder hurtigere end ikke-syntetiske materialer.

Samtidig er de fleste virksomheder ubemandede i over halvdelen af døgnets 24 timer, og derfor er det nødvendigt med en overvåget brandalarm, som er vågen døgnet rundt og advarer med det samme.

De nyeste brandalarmer kan både tilknyttes en overvågningscentral samt forbindes mobilt til nøglemedarbejdere.

7. Fugtalarm

Mange glemmer at sikre virksomheden mod fugt og vandskader. Det kan blive meget dyrt, da der er flere forskellige faktorer, der spiller ind i forbindelse med fugtskader og oversvømmelse.

Det kan være lækager i forbindelse med maskineri, øget regnvand i brønde, frostspringninger i rør, der nemt flækker og skaber oversvømmelse, når det tør op.

Er det vigtigt at anvende et system, som har ekstra følsomme detektorer, som tidligt i processen kan melde om lækager, ændringer i luftfugtighed m.m.

8. Alarmcentral

Systemerne kan alle kobles på en alarmcentral, som vil få notifikationer og alarmer, hvis uheldet er ude.

Din Blue Install-installatør kan også rådgive dig med at finde den bedste samarbejdspartner i forhold til alarmcentral m.m. I de fleste tilfælde kan du fortsætte med din eksisterende udbyder, hvis du ønsker det.

"GOD SIKRING KAN SES PÅ BUNDLINJEN"

I Solar har man et tæt samarbejde med Blue Installs installatører i forbindelse med uddannelse og viden om markedets nyeste produkter.

LAD OS RÅDGIVE DIG

Som din lokale ekspert på sikring kan vi hjælpe dig godt i gang med rådgivning, planlægning og konkrete produkter.