Stensbjerg El ApS

Stensbjerg El ApS er fortsættelsen til den gamle familievirksomhed Poul Stensbjerg ApS, som har eksisteret i Herfølge siden 1949. I perioden fra 2013 – 2015 gennemførte virksomheden et generationsskifte, og den nye indehaver Lasse Hansen viderefører i dag virksomheden. Beliggenhed er den samme ligesom medarbejderstaben stort set er uændret, dog udvidet med et par dygtige folk over de sidste par år. Vi er i dag 10 ansatte i el-afdelingen.

Takket være vores dygtige og engagerede medarbejdere, kan vi tilbyde alle former for el-installationer, både til privat, erhverv, industri og boligforeninger.Vi lægger i Stensbjerg El ApS stor vægt på at uddanne dygtige elektrikere. Vi har på nuværende tidspunkt tre lærlinge ansat, som er på forskellige stadier af deres uddannelse.

Stensbjerg El ApS har til huse på Vordingborgvej 88, som også rummer butikken ”Lysmesteren”. Butikken har et stort udvalg af lamper i alle prisklasser, blandt andet Louis Poulsen, Le Klint og Light Point.


Lysmesteren i Herfølge er kendt for sin gode service, og her mødes du enten af Lonnie eller Helle, som altid er klar til at hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om køb af nye lampe eller reparation/istandsættelse af din gamle lampe.

Billede mangler